VAIRĀK, KĀ NODARBĪBAS

Apzinātības nodarbības

Apzinātības un meditācijas nodarbības bērniem.  Caur spēlēm un aizraujošiem vingrinājumiem kopā ar bērniem dodamies klusumā, aicinot būt apzinātiem, redzēt, pamanīt, sajust, būt pilnībā klātesošiem, pieredzot dažādus apzinātības veidus – apzinātu ķermeni, elpu, domas, emocijas, apzinātu kustību, apzinātu ēšanu, kā arī sirdsapzinātību – pateicību, laba vēlēšanu un laipnību.

 

Šajās nodarbībās pēc “Mindful Schools” metodikas bērni pieredz īpaši vecuma posmam piemērotas prakses un sarunas par viņu ikdienas izaicinājumiem kā arī apgūst atbalstošas apzinātības prakses.

 

Apzinātības un meditācijas nodarbībās pusaudžu grupa dodas “apzinātības ceļojumā”, pieredzot dažādus apzinātības veidus –  ķermeņa apzinātību, apzinātu elpu, domu un emociju apzinātību, apzinātu kustību, apzinātu ēšanu, kā arī “sirdsapzinātību” – pateicību, laba vēlēšanu un laipnību

 

Šajās nodarbībās strādājam pēc “Mindful Schools” īpaši izstrādātas metodikas pusaudžiem, kas ir atbilstoša vecuma grupai. Tas ietver piemērotas sarunas par viņu ikdienas izaicinājumiem un apgūst atbalstošas apzinātības prakses, lai ar šiem izaicinājumiem sekmīgāk sastaptos. Kopā ar pusaudžiem dodamies klusumā, vingrinoties būt apzinātiem, redzēt, pamanīt, sajust, būt pilnībā klātesošiem. 


Skatīt vairāk Arrow down

Speciālisti

Jums ir iespējams pieteikties uz brīvajiem laikiem, aizpildot zemāk redzamo pieteikuma formu.

Inga Vaļeika
Iepazīsti

Noderīga informācija

Nodarbības ilgums

45 minūtes

Izmaksas

25 EUR

Ja neatrodi sev vēlamo laiku zemāk kalendārā, tad aicinām sazināties ar speciālistu.

Inga 20 347 027

Piesakies

1

Atzīmē kalendārā vēlamo nodarbības dienu

2

Aizpildi pieteikumu un jau drīzumā dosim tev ziņu!